Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
Klooster Wittem

Klooster Wittem

Website E-mail

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem
(043) 450 17 41

openingstijden: dagelijks van 8:00 tot 20:00 uur

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 2 juni 2007    Evangelie van 2007-06-02
 titelKoperkwintet in het klooster
beschrijvingOp zaterdag 2 juni 2007 vindt het laatste concert plaats in de serie 'Koninklijk Klassiek in het Klooster'.. Dan speelt het Koperkwintet van het Koninklijk Concertgebouworkest.

Dit kwintet bestaat uit Frits Damrow, trompet, Bert Langenkamp, trompet, Jaap van der Vliet, hoorn, Bart Claessens, trombone en Perry Hoogendijk, tuba.
Het koperkwintet speelt een repertoire dat een periode van meer dan drie eeuwen bestrijkt, van Renaissance tot hedendaagse muziek.

De programmering kan daardoor zeer divers en afwisselend zijn. Op 2 juni voeren ze werken uit van Samuel Scheidt, Victor Ewald, Jan Koetsier, Malcolm Forsyth, Bernstein en Enrique Crespo.

Na afloop van het concert is het mogelijk de musici te ontmoeten.
De aanvangstijd is om 20:00 uur. De entree is 20 euro. Reservering en verkoop van kaarten: receptie Klooster Wittem, 043 450 1741. Er zijn ook kaarten te koop bij Smeets CD-shop, Akerstraat 5, Heerlen

In het najaar van 2006 werd een begin gemaakt met de serie 'Koninklijk Klassiek in het Klooster'. In deze serie treden in de Kloosterbibliotheek ensembles op bestaande uit musici van het Koninklijk Concertgebouworkest. Deze serie van vier concerten kwam mede dankzij financiële ondersteuning van 'Van Lanschot Bankiers' en 'Medireva' tot stand. De reacties op het programma tot nu toe waren zeer positief.

info(043) 45 01 741
organisatieKlooster Wittem
locatieKlooster Wittem
plaatsWittem (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl