Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
De Tiltenberg
(Tiltenberg)

De Tiltenberg

Website E-mail

Vormingscentrum van het Bisdom van Haarlem-Amsterdam

De Tiltenberg
Zilkerduinweg 375
2114 AM  Vogelenzang

(0252) 345 345

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 26 t/m zondag 29 juli 2007    Evangelie van 2007-07-26
 titelZomerkamp Tiltenberg 8-10 jaar
beschrijvingWe gaan op kamp! Drie dagen vol sport, spel en gezelligheid. We vieren samen de H. Mis. We verblijven op het terrein van ‘De Tiltenberg’ in Vogelenzang. Op het terrein staan verschillende gebouwen waar we eten en slapen en er is een bos dat we helemaal kunnen gebruiken.

Het eerste kamp wordt gehouden van 21 t/m 24 juli en is bestemd voor kinderen van 10-12 jaar oud (vóór 1 juli 1997 geboren en niet ouder dan 12 jaar).

Het tweede kamp wordt gehouden van 26 t/m 29 juli en is bestemd voor kinderen van 8 tot 10 jaar oud (geboren na 1 juli 1997 en niet jonger dan 8 jaar).

De kosten voor de kampen bedragen € 35,- per kind. Mocht dit bedrag deelname aan het kamp in de weg staan, dan kunt u contact opnemen met de leiding.

Beide kampen worden georganiseerd door Grootseminarie Het Willibrordhuis te Vogelenzang.

infowww.tiltenberg.org/kamp
organisatieDe Tiltenberg
locatieTiltenberg
plaatsVogelenzang (Noord-Holland)
postcode21
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl