Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Limburgse Bedevaarten

Limburgse Bedevaarten

Website E-mail

Stichting Organisatie
Limburgse Bedevaarten

Raadhuisplein 1
6226 GN Maastricht

T 043 - 321 57 15
F 043 - 321 48 23

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 2 t/m maandag 11 juni 2007    Evangelie van 2007-06-02
 titelBedevaart naar Lourdes vanuit Haarlem
beschrijvingDe begeleide Lourdesreizen van de Lourdesgroep zijn een begrip geworden in Haarlem en de wijde omgeving. Ieder jaar krijgen wij hartverwarmende reacties over onze reizen. In samenwerking met de koepelorganisatie Limburgse Bedevaarten uit Maastricht wordt er een bus- en een treinreis naar Lourdes georganiseerd. Nadruk ligt op de persoonlijke begeleiding die een Lourdesreis met 'de Limburgse' zo bijzonder maakt. Met geestelijke en medische begeleiding op maat, voor zieke en gezonde mensen uit heel Nederland. Onze reizen worden begeleid door de vrijwilligers van de Lourdesgroep en zij doen er alles aan om iedereen een fijne reis te bezorgen en te helpen waar ze maar kunnen.

Busreis van 2 tot 11 juni
(De bus vertrekt uit Haarlem)

Er worden mooie plaatsen in Frankrijk bezocht, oa. Reims, Nevers - waar Bernadette opgebaard ligt- en Rocamadour. De laatste dag wordt afgesloten met een dagje in Parijs, waar een bezoek aan de Sacré Coeur gebracht wordt, een rondrit door Parijs en een boottocht over de Seine wordt gemaakt.
Voor deze reis moet U goed ter been zijn.

Treinreis van 21 tot 28 september
(Ook deze reis wordt begeleid vanuit Haarlem. Deze reis is ook bestemd voor mensen die minder goed ter been zijn.)
Vliegreizen zijn ook mogelijk. Het zijn zeer mooie reizen waar U met veel plezier aan terug zult denken. Gaat U mee! Wacht dan niet te lang met aanmelden. Belangstellenden voor de Lourdesreizen kunnen bij onderstaande contactpersonen een uitgebreide brochure aanvragen, inlichtingen inwinnen en inschrijven.

Informatie kunt u ook inwinnen bij diaken André Weijers, van de parochies St. Jan de Doper, Pastoor van Ars en de Josephkerk, die de geestelijke leiding zal verzorgen van de busreis van 2 t/m 11 juni.

infoLinda Walsweer, Zaandam, (075) 617 76 05
Riet Wempe, Spaarndam, (023) 537 28 47
Henny Kuip, Haarlem, (023) 535 46 18
Joke Hoekman, Oisterwijk, (013) 521 67 01
www.lourdesbedevaarten.nl
organisatieLimburgse Bedevaarten
locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl