Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 7 juli 2007    Evangelie van 2007-07-07
 titelOns mams Bossche bollen party
beschrijvingNa de geslaagde JK Picknick van vorig jaar in Maastricht, zal er op 7 juli in
’s - Hertogenbosch een vervolg komen! De afgelopen maanden hebben een aantal fanatieke communityleden gebrainstormd en vergaderd over deze dag. We kunnen natuurlijk niet al te veel verklappen maar het volgende kunnen wij jullie vertellen:

De naam heeft een dubbele betekenis: ‘s - Hertogenbosch staat bekend als bedevaartsplaats van de Zoete Lieve Moeder van ’s - Hertogenbosch, de heilige maagd Maria. Jaarlijks trekken duizenden pelgrims naar dit genadebeeld van Maria. Daarnaast staat deze Brabantse stad bekend om haar Bossche Bollen; niet te verwarren met een moorkop!

Op 7 juli viert de stad van ’s - Hertogenbosch het feest van de Zoete Lieve Moeder. Juist op deze dag willen wij dan ook bij haar zijn! We zullen ons om 10 uur verzamelen op het station van ‘s - Hertogenbosch waarna we naar de plaats van samenkomst gaan. Hier zal een groot gedeelte van de dag plaatsvinden. De dag wordt afgesloten met een pontificale Hoogmis in de kathedrale basiliek van St. Jan waarin Mgr. Hurkmans, de bisschop van het bisdom ‘s - Hertogenbosch, hoofdcelebrant zal zijn. Hij heeft ons hiervoor speciaal uitgenodigd.

Al met al een heel gevarieerde dag die zich laat samenvatten met de woorden: geloof, inspiratie, ontmoeting, vriendschap, gezelligheid en ontspanning!

Wie: iedere geïnteresseerde Rooms Katholieke jongere (je bent zo oud als je jezelf voelt!)
Wat: Ons Mams Bossche Bollen Party
Waar: ‘s - Hertogenbosch
Wanneer: 7 juli 2007
Hoe: Na je aanmelding krijg je nadere informatie toegestuurd.

Aanmeldingsprocedure:

Het is van belang dat als je wilt deelnemen aan deze dag, je jezelf opgeeft vóór 1 juni a.s. en je voor 8 juni a.s. ook het verschuldigde bedrag (

info zoetemoeder@walla.com
locatieVerzamelen Centraal Station Den Bosch
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl