Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzondag 14 december 2003    Evangelie van 2003-12-14
 titelAdventsbezinning
beschrijvingIn de Priorij O.L.V van Bethanie te Brugge wordt een Adventsbezinning gehouden met als thema 'Hij die is afgedaald, is dezelfde die ook is opgestegen' (Ef 4,10).

God is mens geworden: waartoe? Het mysterie van Gods afdaling en Zijn verheffing. Conferenties met begeleidende beelden van iconen door Joris van Ael, iconenschilder uit Gent.

De dag begint om 9.30 uur met een welkom. Om 10.00 uur is de Eucharistie, waarna om 11.15 uur en 14.30 uur de conferenties zijn. De dag duurt tot ongeveer 16.30 uur.

Richtprijs: volledig: 23 euro.
Zonder middagmaal: 14 euro.

infoen opgave via de gastenzuster: 050/406830 of priorij.bethanie@kerknet.be
locatiePriorij Bethanie
plaatsBrugge (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl