Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 6 april 2007    Evangelie van 2007-04-06
 titelMusical Jesus Christ Superstar
beschrijvingJongeren van de Fonteinkerk en de Verrezen Christus parochie in Voorburg-West presenteren zich op de avond van Goede Vrijdag op 6 april met een bijzondere versie van de musical Jesus Christ Superstar.

Op de dag dat het lijden van Christus wordt herdacht zullen de jongeren in deze dienst aandacht vragen voor het lijden van zovelen anderen vandaag de dag in de wereld.

De musicale leiding is in handen van de Voorburgse dirigent Jeroen Bosman. Sinds begin februari heeft hij intensief gewerkt aan dit project waaraan dertig jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar uit beide kerken deelnemen. De hoofdrol in deze dienst wordt vervuld door de jonge bariton Jonathan Bosman die de Christuspartij voor zijn rekening neemt.

De jongeren die deze viering verzorgen hebben in het recente verleden al vaker op eigen initiatief en naar eigen inzichten diensten georganiseerd in de Fonteinkerk. Daarbij speelt muziek steeds een grote rol. Op die manier is het initiatief geboren voor de dienst op Goede Vrijdag. Deze begint om 19.30 uur in de Fonteinkerk aan de Fonteynenburghlaan 1 in Voorburg waarna de groep zich rond 20.15 uur vertrekt naar de nabijgelegen kerk van de Verrezen Christus. Daar zal de dienst met gebed worden afgesloten.

Vertegenwoordigers van de media zijn van harte welkom. Nadere inlichtingen zijn te verkrijgen bij dirigent zie info.

infoJeroen Bosman
(015) 2158350
(06) 20163630
Nel van Drie
(0348) 4155 60
(070) 390 57 31.
locatieFonteinkerk
plaatsVoorburg (Zuid-Holland)
postcode22
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl