Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 8 t/m maandag 9 april 2007    Evangelie van 2007-04-08
 titelOp zoek naar het gouden ei....
beschrijvingOP ZOEK NAAR HET GOUDEN EI OP PALEIS HET LOO

Eerste en Tweede Paasdag om 11.00 uur

Op beide paasdagen, 8 en 9 april, kunnen kinderen paaseieren zoeken op Paleis Het Loo. Om 11.00 uur worden ze bij de entree ontvangen door de paashaas, waarna ze op zoek kunnen naar de verstopte eieren. In elk gevonden ei zit een kleine verrassing. Daarnaast is een aantal gouden eieren verstopt; de vinder van een gouden ei wint een kinderfeestje met vriendjes en vriendinnetjes op Paleis Het Loo. Op vertoon van hun entreekaartje kunnen kinderen meedoen met het eieren zoeken. Voor kinderen en ouders of begeleiders geldt het reguliere entreetarief.

Speciaal tijdens de paasdagen wordt tevens het dak van het paleis opengesteld voor publiek. Vanaf dit hoge punt hebben bezoekers een spectaculair weids uitzicht over de tuinen van Het Loo en de omliggende bossen. In het paleis en de tuinen is de tentoonstelling “Het Loo in bloei!” te zien, met vele prachtige vazen en kleurrijke bloemen.
In de maanden april en mei is bovendien het omliggende paleispark met zijn bloeiende rododendrons toegankelijk voor publiek, waarbij de bezoeker een wandeling kan maken rondom Jachtslot Het Oude Loo, het buitenverblijf van H.M. de Koningin.

Paleis Het Loo Nationaal Museum
Postadres Koninklijk Park 1, 7315 JA Apeldoorn.
Ingang via parkeerplaats Amersfoortseweg, Apeldoorn.
Geopend dinsdag t/m zondag en op feestdagen van 10.00-17.00 uur.
Gesloten ’s maandags.
Entree € 9,00 p.p., 6 t/m 17 jr. € 3,00 p.p.

info(055) 5772400
www.paleishetloo.nl
www.kroondomeinhetloo.nl
locatiePaleis Het Loo Nationaal Museum
plaatsApeldoorn (Gelderland)
postcode73
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl