Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerdonderdag 24 mei 2007    Evangelie van 2007-05-24
 titelDrie stromen uit één bron
beschrijving'Drie Stromen Uit Eén Bron' Awraham Soetendorp en Huub Oosterhuis

Berne Anders-drieluik ‘Drie Stromen Uit Eén Bron’: Verhalen over de positieve bronkrachten van wereldgodsdiensten

Aangepaste data: Awraham Soetendorp op donderdag 8 mei en Huub Oosterhuis op donderdag 24 mei

Door buitenlandse verplichtingen van zowel rabbijn Awraham Soetendorp en Huub Oosterhuis zijn er twee data in het Berne Anders-drieluik ‘Drie Stromen Uit Eén Bron’ aangepast. De eerder geplande data 11 april en 10 mei komen te vervallen. Rabbijn Awraham Soetendorp zal nu te gast zijn en verhalen over de positieve krachten van het Jodendom op dinsdag 8 mei (aanvang 20.00 uur). Terwijl Huub Oosterhuis op donderdag 24 mei (aanvang 20.00 uur) zijn inspirerende betoog zal houden over het Christelijk geloof. De eerste avond in de lezingenreeks is nu dus op donderdag 26 april met Imam Adem Kose (deze datum blijft onveranderd). De imam zal vanaf 20.00 uur vertellen over de parels van de Islam.

Entree per avond is € 7,50, inclusief een kopje thee of koffie. Er is ook een ‘passe partout’ verkrijgbaar voor alle drie de lezingen voor slechts € 15,00. Kaarten en ‘passe partouts’ zijn verkrijgbaar bij Boekhandel Berne te Heeswijk. Reeds gekochte kaarten voor de avonden blijven geldig en hoeven dus niet te worden omgeruild. Voor vragen en reserveringen kunt u contact opnemen met Frank Kazenbroot, zie info.

Na afloop van de bijeenkomsten is er ‘doorpraatavond’ gepland om door te praten over de activiteiten van Berne Anders in het algemeen en de positieve verhalen over de drie grootste wereldgodsdiensten ‘Drie Stromen Uit Eén Bron’ in het bijzonder. Deze bijeenkomst met de titel ‘Doorpraten over de Parels’ is niet op maandag 21 mei, maar op donderdag 31 mei vanaf 20.00 uur in de Bernekringzaal van de Abdij van Berne. De entree is gratis, een vrijwillige bijdrage voor koffie of thee wordt op prijs gesteld.





[noot voor de redactie]

Een uitgebreid persbericht, met informatie over de lezing en de spreker, ontvangt u later. Wilt u eerder informatie of hebt u informatie. Neemt u dan contact op met Frank Kazenbroot 0413-299299.

info0413-2992999
locatieAbdij van Berne
plaatsHeeswijk (Noord-Brabant)
postcode54
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl