Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Televisie en radio
tv
wanneerwoensdag 25 april 2007    Evangelie van 2007-04-25
 titelHelvoirt de serie ”koster gezocht”
beschrijving‘Helvoirt, de serie’: koster gezocht!

In de derde aflevering van de RKK-realityreeks ‘Helvoirt, de serie’ staat pastor Hans voor de moeilijke taak een nieuwe koster te vinden. De 77-jarige koster Nel neemt afscheid. Een advertentie in het plaatselijke krantje en een oproep bij de lokale omroep onder het motto ‘koster gezocht!’ moeten de kerk aan een nieuwe koster helpen.

Verder in deze aflevering: Helvoirt wordt te klein voor het plaatselijke kinderkoor. Anneke’s kinderkoor vliegt uit naar Amsterdam waar ze meedoen aan een zangwedstrijd. Ze worden kritisch beluisterd door Jamai én Hare Majesteit de Koningin!

infoNederland 2
woensdag 25 april
17.05 uur
www.katholieknederland.nl
locatieHelvoirt de serie
plaatsNederland 2 (Noord-Brabant)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl