Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 6 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-06
 titelIn de lijn van Buxtehude
beschrijvingHet Waterlands Kamerkoor en zijn dirigent Wolfgang Lange laten de liefhebbers genieten van muziek van Dietrich Buxtehude en van enkele van zijn tijdgenoten. In twee concerten doen zij dat samen met de befaamde organist Jan Jongepier. Met het Helios Ensemble begeleidt hij het koor, en hij speelt enkele solowerken.

Vrijdag 27 april om 20.15 uur in de onlangs gerestaureerde Beemster Keyser, de kerk van Middenbeemster, en op zaterdag 6 oktober om 20.15 uur in de Grote Kerk van Edam.

Kaarten voor dit concert zijn in de voorverkoop met korting te krijgen! Kijk op www.waterlandskamerkoor.nl of bel 0299-424645. U kunt ze ook kopen: bij Primera Hartje Edam (Spui 9) of bij Het Boekeneiland, Breedstraat 29 te Purmerend.

Kaarten aan de zaal kosten € 12,-.
Bij reservering en betaling vooraf betaalt U slechts € 10,- (inclusief een programmaboekje met uitgebreide toelichting).

info(0299) 42 46 45
(06) 10 15 07 52
info@waterlandskamerkoor.nl
www.waterlandskamerkoor.nl
locatieGrote Kerk
plaatsEdam (Noord-Holland)
postcode11
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl