Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 4 november 2007    Evangelie van 2007-11-04
 titelKatholieke Jongerendag 'Paradiso'
beschrijvingDe Nederlandse Bisschoppenconferentie organiseert ook dit jaar een landelijke dag voor de katholieke jongeren van Nederland.

De dag vindt plaats op 4 november in de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch onder de titel ‘Paradiso’. Het thema is samen te vatten als ‘de Hemel op Aarde’.

De Katholieke Jongerendag (KJD) is het jaarlijkse hoogtepunt van de ‘jonge’ katholieke Kerk. Ook dit jaar biedt de KJD een zeer gevarieerd programma op diverse podia en in workshops. Hiermee wil de KJD jongeren handvatten bieden om in hun dagelijks leven én in de maatschappij te bouwen aan een stukje hemel op aarde. Logischerwijs krijgen de Wereldjongerendagen die in 2008 in Sydney plaatsvinden een prominente plek in het programma.

Dit jaar is jaar gekozen voor de Brabanthallen in ‘s-Hertogenbosch. Met de gang naar deze evenementenhal zal de dag een meer professionele uitstraling krijgen.

Naast het programma voor jongeren (16 - 30 jr.) biedt de KJD ook een programma voor tieners (12 - 15 jr). Op de website www.jongkatholiek.nl/kjd volgt binnenkort meer informatie over het programma.

RKK doet verslag van de KJD op televisie, radio en internet.

infowww.jongkatholiek.nl/kjd
locatieBrabanthallen
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl