Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Rotterdam
(B Rotterdam)

Bisdom Rotterdam

Website E-mail

Bisdombureau
Koningin Emmaplein 3
3016 AA Rotterdam

tel (010) 281 51 71

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 26 mei 2007    Evangelie van 2007-05-26
 titelDe Vuurdoop
beschrijvingDe Vuurdoop: dag voor vormelingen in het bisdom Rotterdam.

De Vuurdoop is een dag voor vormelingen tussen de 12 en 14 jaar uit de verschillende parochies van het bisdom Rotterdam. Vormelingen komen bij elkaar om te ervaren dat er meer is dan alleen de eigen (parochie)kerk. Het is een bijzondere ervaring om zoveel andere vormelingen te ontmoeten.

De dag wordt centraal geopend. Daarna is er een doorlopend programma met wisselende workshops: o.a. theater, collage maken en de toren van de kathedraal beklimmen. De afsluiting van de dag is ook weer gezamenlijk.

De organisatie van de Vuurdoop is in handen van het Diocesaan Pastoraal Centrum. De Vuurdoop is altijd op zaterdag voor Pinksteren.
De uitnodiging voor deze dag wordt naar iedere parochie van het bisdom Rotterdam gestuurd. De parochie zorgt er zelf voor dat alle vormelingen van dat jaar een uitnodiging krijgen.

Voor een goed verloop van de dag wordt er gevraagd één begeleider per vijf deelnemers mee te komen. Voor de begeleiders is er een instructieavond.

infoGuido Schurmann
(010)2815171
pastoraledienst@bisdomrotterdam.nl
www.bisdomrotterdam.nl
organisatieBisdom Rotterdam
locatieKathedrale kerk van Rotterdam
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl