Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 7 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-07
 titelKinderkoor zoekt oud-leden
beschrijvingReünie De ZOETERMERELS

Kinderkoor zoekt oud-leden

Rooms-katholiek kinderkoor De Zoetermerels bestaat dit jaar 40 jaar. Dit wil het koor feestelijk gedenken tijdens een gezinsviering op zondag 7 oktober 2007 om 11.00 uur. Daarom is het koor op zoek naar oud-leden.

De Zoetermerels is het kinderkoor van de H.-Nicolaaskerk aan de Dorpsstraat.
Het is in 1967 ontstaan vanuit de Paulusschool met de heer Spijkers (muziek-leraar op deze basisschool) als dirigent en Corrie van Leeuwen (sr) als organiste. In de 40 jaar dat het koor bestaat, hebben honderden kinderen hierbij gezongen. Jarenlang stond het koor op de 'koorzolder', de ruimte boven de ingang van de kerk met een balkon, maar toen dit begin jaren zeventig te gevaarlijk werd door het hoge ledental, ging het voortaan zingen op het zogenoemde priesterkoor, achter het altaar. Daar was ruimte genoeg voor de 120 leden.

De reünie-organisatie wil graag in contact komen met zoveel mogelijk oud-leden. Het doorgeven van namen en contactgegevens is mogelijk. Zie info.

infowww.zoetermerels.listen.to
zoetermerels@hccnet.nl
(079) 316.78.46 (Marianne Vermeulen).
locatieH. Nicolaaskerk
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl