Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 29 april 2007    Evangelie van 2007-04-29
 titelGouden Priesterfeest Dom Vital Wilderink
beschrijvingOp zondag 29 april 2007 hoopt bisschop Vital J.G. Wilderink, karmeliet, in de Broederenkerk, parochiekerk van St. Lebuïnus, met zijn familie, vrienden en geloofsgenoten uit stad en streek te vieren dat hij vijftig jaar lang priester mag zijn.

Zondag 29 april 2007, om 10.30 uur, Broederenkerk, parochiekerk van St. Lebuïnus, Broederenstraat 20, Deventer.

Pontificale viering van de Heilige Eucharistie ter gelegenheid van het Gouden (Vijftigjarig) Priesterjubileum van Dom Vital (Mrg.dr. J.G.) Wilderink, Karmeliet.

Hoofdcelebrant: Dom Vital Wilderink,
Concelebranten: Paters Jac. Hetsen, MMH, pastor te Amsterdam, oud vicaris-generaal van bisschop Wilderink; drs. B.B.J. Wolbers, Prior-Provinciaal van de Karmelieten in Nederland; drs. Falco Thuis, oud Prior-Generaal van de Karmelorde, die tevens zal preken; drs. W.J. Boerkamp, Karmeliet, pastor te Deventer, diaken: drs. H.Th.M. Pieper, diaken te Schalkhaar.

Muzikale medewerking wordt verleend door het Gemengd Koor St. Cecilia en de Schola Gregoriana Sancti Lebuini, beide van de Broederenkerk, o.l.v. resp. Jan Achterkamp en prof.dr. J.A. Bernards, met solisten en koperblazers. Organist: Ton Zwartkruis.
Gezongen wordt de Missa Festiva van Alexander Gretsjaninov.

Er is kindernevendienst en voor de allerkleinsten crèche.
De viering is openbaar en vrij toegankelijk.
Na afloop bestaat gelegenheid om de jubilaris en elkaar in een informele sfeer in de kerk te ontmoeten.

infoDe heer dr. C.M. Hogenstijn
Noordenbergstraat 39
7411 NJ Deventer
(0570) 616 39 07 (buiten kantooruren)
chogenstijn@hotmail.com
locatieBroederenkerk
plaatsDeventer (Overijssel)
postcode74
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl