Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerdonderdag 5 t/m zondag 8 april 2007    Evangelie van 2007-04-05
 titelStadsretraite
beschrijvingStadsretraite

Donderdagavond 5 april tot en met zondagochtend 8 april 2007

Niet in een klooster, maar in de Domkerk op retraite en gewoon thuis slapen. Dat kan dit jaar. Van Witte Donderdagavond tot en met de dienst op Paaszondag vier je de diensten in de Domkerk mee. Je eet samen, je praat, je mediteert, je bidt, je waakt. Geïnspireerd door de diensten denk je na over de betekenis van lijden en opstanding in de traditie en je eigen leven.

Tijdens de stadsretraite, van donderdagavond tot en met zondagochtend, kun je van binnenuit meemaken wat Pasen betekent. Op de drie dagen van Pasen van Witte Donderdag tot de dienst op Paaszondag vier je de kern van het christelijk geloof mee. De basis van de retraite zijn de diensten in de Domkerk, daarnaast is er op donderdagavond, vrijdagmiddag en zaterdagmiddag een programma.

Voor de maaltijden en andere kosten wordt een bijdrage van ongeveer 75 Euro gevraagd.

infowww.domkerk.nl

Opgave voor 30 maart bij Desiree Berendsen:
desiree.berendsen@wanadoo.nl
(06) 40761941
locatieDomkerk
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl