Vandaag is dinsdag 16 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzondag 13 mei 2007    Evangelie van 2007-05-13
 titelMuseumpark Orientalis Lentefestival
beschrijvingMUseumpark Orientalis biedt een moderne biedt een moderne kijk op de drie religies die bepalend zijn geweest voor de identiteit van hedendaags Europa: jodendom, christendom en islam.

Orientalis laat zien dat er meer is de het bekende spanningsveld tussen deze drie, verwante tradities, verhalen en rituelen.
Museumpark Orientalis richt zich op de grote vragen van dit moment, prikkelt en inspireert.

Lentefestival

Intercultureel voorjaarsevenement met muziek, dans en poëzie rond voorjaars- en vruchtbaarheidsfeesten in wereldreligies.

info(024) 3823110
www.museumparkorientalis.nl
locatieMuseumpark Orientalis
plaatsHeilig Landstichting (Gelderland)
postcode65
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl