Vandaag is woensdag 14 augustus
Heilige Maximiliaan Kolbe
 

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerzaterdag 31 maart 2007    Evangelie van 2007-03-31
 titelBezinnen meteen beginnen
beschrijvingDe 40-dagen is oorspronkelijk een tijd voor elkaar en een tijd voor bezinning. Maak deze gedachte dit jaar echt waar.

Doe mee aan de sociale wandeling van Jongeren & Missie en de Vincentius familie, op zaterdag 31 maart.

Je bezoekt twee projecten in Den Bosch, waarin hulp wordt geboden aan een groep kwetsbare mensen binnen onze samenleving. Je steekt je handen uit de mouwen en gaat direct meewerken bij beide projecten. Aan het eind van de dag krijg je de kans je ervaringen te delen met andere jongeren. Je wordt uitgedaagd om na te denken over wat deze ervaring met je gedaan heeft.

Als bewijs van je deelname aan de dag, ontvang je een certificaat. Wij vragen een bijdrage van 7,50 euro. Voor dit bedrag krijg je onder andere een heerlijke lunch.

info(073) 613 07 15
info@jongerenenmissie.nl
www.jongerenenmissie.nl
organisatie
locatieHavensingel 25
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl