Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneervrijdag 21 t/m zondag 23 november 2003    Evangelie van 2003-11-21
 titelHerststemmingen
beschrijvingvzw De Verbinding organiseert met Claire vanden Abbeele een tentoonstelling, lezingen en workshop onder de titel 'Herststemmingen'. Het programma is in samenwerking met het Sint-Aloysiusinstituut te Mortsel en Sint-Jozefsinstituut te Borsbeek opgezet. Centrale locatie: Dieseghemhoeve aan de W. Volckaertstraat 44 te Mortsel.

Programma
Vrijdag 21 november 2003
9.00-16.00 uur
Lezing 'De kunst van het afscheid nemen' door Claire vanden Abbeele voor leerlingen van Sint-Aloysiusinstituut Mortsel en Sint-Jozefsinstituut Borsbeek.
20.00 uur
Poëzieprogramma 'Herfststemmingen' door Claire vanden Abbeele, muzikaal omlijst door Hilde Gilen op piano, inkomprijs: 10 euro.

Zaterdag 22 november 2003
13.30-17.30 uur
'Verlies raakt je tot in je vezels', in vorm en kleur stilstaan bij eigen verlies begeleid door Claire vanden Abbeele: namiddag voor kinderen (potstal) en namiddag voor jongeren (graanzolder), deelnameprijs: 8 euro.

Zondag 23 november 2003
11.00-17.00 uur
De laatste dag om de tentoonstelling te bezoeken in aanwezigheid van de kunstenaar.

Voor de praktische organisatie van de poëzieavond is het leuk als we vooraf weten of je erbij bent. Het is geen must, je bent steeds - ook onaangekondigd - welkom.
Inschrijven voor de creatieve namiddag voor kinderen en jongeren is belangrijk. Heb je problemen voor vervoer, neem contact op met Vera Van de Peer. We zoeken samen naar een oplossing.

infoen inschrijven: 03/4857435 of gsm 0473/952573, of vera.van.de.peer@pandora.be .
locatieDieseghemhoeve, W. Volckaertstraat 44
plaatsMorstel (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl