Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneermaandag 21 mei 2007    Evangelie van 2007-05-21
 titelReligie en ontwikkelingszaken
beschrijvingHet kenniscentrum Religie en Ontwikkeling organiseert een serie van drie seminars getiteld: Religieuze Moderniteiten, Uitdaging voor ontwikkelingssamenwerking. De serie handelt over de verhouding tussen ontwikkeling, religie en moderniteit, bezien vanuit drie verschillende religies: christendom, islam en hindoeïsme.

Hindoeïsme, moderniteit en ontwikkeling
21 Mei 2007
Op maandagmiddag 21 mei vindt de derde en laatste bijeenkomst plaats in de serie Religieuze Moderniteiten. Deze middag staan Hindoeïsme, moderniteit en ontwikkeling centraal. Nadere informatie over het programma volgt.
De bijeenkomst vindt plaats in De Boskant, Fluwelen Burgwal 45 te Den Haag.

De eerste bijeenkomst vond plaats op 26 maart en ging over Christendom, moderniteit en ontwikkeling. Dr. Govert Buijs sprak over visies op moderniteit vanuit verschillende christelijke bewegingen. Na zijn lezing volgt een paneldiscussie.
Maandag 26 maart, 14.30 - 18.00 UUR
Joseph Haydnlaan 2A, Utrecht

De tweede bijeenkomst vond plaats op 23 april op de Islamitische Universiteit Rotterdam, Bergsingel 135 te Rottredam en ging over Islam, moderniteit en ontwikkeling.

Aanmelden: kenniscentrum@religie-en-ontwikkeling.nl of via Oikos (030) 2361500

infowww.religie-en-ontwikkeling.nl
kenniscentrum@religie-en-ontwikkeling.nl
via Oikos (030) 2361500
locatieDe Boskant, Fluwelen Burgwal 45
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl