Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 10 maart 2007    Evangelie van 2007-03-10
 titelInformatieavond Wereld Jongerendagen
beschrijvingInformatieavond Wereld Jongerendagen 2008 Sydney

Zaterdag 10 maart wordt in het Parochiehuis (Dorpsstraat 18b in Zoetermeer) een informatieavond gehouden over de Wereldjongerendagen die in 2008 in Sydney (Australië) worden gehouden. Met name jongeren die (misschien) mee willen gaan naar de Wereld Jongerendagen in Sydney in 2008 zijn van harte welkom. De bijeenkomst begint om 20.30 uur en zal rond 21.30 uur eindigen.

Jongeren die naar de Wereldjongerendagen in Keulen (2005) en Toronto (2002) zijn geweest, vertellen hun ervaringen. Er zal informatie worden gegeven over de verschillende reismogelijkheden, er is de gelegenheid je op te geven voor sponsoractiviteiten om de reis te bekostigen en er is informatie over het speciale WJD-spaarplan met hoge rente en bonus-inleg.

In juli 2008 vinden in Sydney de rooms-katholieke Wereldjongerendagen (WJD) plaats, het grootste jongerenevenement ter wereld. Naar verwachting zullen honderden jongeren vanuit Nederland zich aansluiten bij pelgrims uit de hele wereld. Er wordt geschat dat er een miljoen jongeren van over de hele wereld naar Sydney zullen afreizen om dit spektakel bij te wonen, waarin ontmoeting centraal staat.

De voorbereidingen voor dit evenement zijn al in volle gang, zowel in Australië als hier in Nederland. Vanuit de bisdommen in Nederland worden verschillende reizen georganiseerd.

Ook vanuit Zoetermeer zal een groep jongeren vertrekken naar Sydney. De aftrap is gegeven met een jongerenviering op 10 februari. Activiteiten om de reis te sponsoren vinden nu al plaats.

Informatieavond Wereldjongerendagen 2008

Zaterdag 10 maart

20.30 - 21.30 uur

Parochiehuis, Dorpsstraat 18b, Zoetermeer

infowww.jongerenviteiten.nl/WYD2008
(079) 3167085
wjd@jongerenviteiten.nl
locatieParochiehuis
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl