Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerdonderdag 1 maart 2007    Evangelie van 2007-03-01
 titelPaasexpositie bij Abdijkaarsen
beschrijvingDonderdag 1 maart begint bij Abdijkaarsen in Egmond-Binnen een unieke paasexpositie met als thema 'Licht dat Leven is'. Met de opening van de tentoonstelling worden tevens de vernieuwde abdijwinkel en ateliers van Abdijkaarsen in gebruik genomen. De expositie leidt ook een nieuwe reeks van bijzondere tentoonstellingen in die zullen worden opgebouwd rond religieuze en spirituele thema's.

De tentoonstelling is te bezichtigen van 1 maart t/m 21 april 2007. van maandag tot zaterdag tussen 10.30 uur en 16.30 uur.

info
locatieSt. Adelbertabdij
plaatsEgmond Binnen (Noord-Holland)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl