Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 11 maart 2007    Evangelie van 2007-03-11
 titelSpirituatliteitsdag
beschrijvingLennard Villafuerte op Spirituatliteitsdag Nicolaasparochie

Lennard Villafuerte, trainer van zijn broer trampolinevedette Alan Villafuerte, zal spreken op de eerste Spiritualiteitsdag die de Zoetermeerse Nicolaasparochie organiseert. Hij spreekt over de wijze waarop hij zijn geloof beleeft en een plek geeft in zijn dagelijks bestaan. Ook mevrouw Floor Soerjadi, moeder van pianovirtuoos Wibi Soerjadi, zal hierover spreken.

De Spiritualiteitsdag kent als thema 'Waar haal je 't vandaan?' en wordt gehouden op zondag 11 maart, van 14.00 uur tot 16.00 uur, in het Alfrink College, Werflaan 45 te Zoetermeer.

Het programma kent naast deze sprekers twee workshopsronde en wordt afgesloten met een korte viering.

De bezoekers kunnen kennismaken via verschillende workshops en een informatiemarkt met verschillende wijzen waarop het geloof kan worden beleefd. Een Antilliaanse gebedsgroep vertelt over hun activiteit, er is verder onder meer aandacht voor ikonen schilderen, liturgisch bloemschikken, zingen, Bijbellezen, Marriage Encounter. Een ruimte is ingericht in de sfeer van Taizé. Op de infomarkt staan stands van onder andere de Wereldjongerendagen die in 2008 in Sydney (Australië) worden gehouden, zomerkampen voor kinderen en tieners, bedevaarten, de Alpha-Cursus, Intercity Bestemming Pasen. Voor kinderen is er een speciaal programma.

Iedereen is welkom, entree is gratis.

Spiritualiteitsdag 'Waar haal je 't vandaan?'

11 maart 2007

Alfrink College, Werflaan 45, Zoetermeer.

14.00 - 16.00 uur

Gratis toegang.

infowww.nicolaasparochiezoetermeer.nl
locatieAlfrink College
plaatsZoetermeer (Zuid-Holland)
postcode27
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl