Vandaag is dinsdag 13 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 25 maart 2007    Evangelie van 2007-03-25
 titelFamiliedag katholieke gezinnen
beschrijvingOp 25 maart 2007 organiseren de Stichting Katholieke Gezinsweekenden en de Afdeling Huwelijk en Gezin van het bisdom Haarlem een familiedag met als thema: “Kerk zijn begint bij je thuis”.

Thema
Thuis, het is de plek die je deelt met degenen die in jouw leven het belangrijkst zijn. Als het goed is, is het de plek waar je samen zó liefdevol met elkaar omgaat dat het “er vanaf straalt” . Thuis de liefde leven, gezin zijn zoals het oorspronkelijk bedoeld was, huiskerk zijn. Maar wie kan hierbij ons voorbeeld zijn?

Programma
Vanaf 10.00 uur staan de koffie en limonade staan klaar. Om 10.30 uur start de dag met deelgroepen waarin we het onderwerp zullen voorbespreken. Daarna vieren we samen de Eucharistie en hebben we een lunch. ‘s Middags wordt een inleiding verzorgd door een lid van de “Familie van het Mensgeworden Woord”. Voor de kinderen en de tieners & jongeren zijn er aparte programma’s. Rond 16.30 uur is het programma afgelopen.

In het kort
Waar Kloostercomplex in Heiloo (Hoogeweg 65). Kosten € 20,= per gezin all in. Organisatie Stichting Katholieke Gezinsweekenden en de Afdeling Huwelijk en Gezin van het bisdom Haarlem. Informatie en opgeven via e-mail gezinsdag@katholiekegezinnen.nl of online opgeven via www.katholiekegezinnen.nl of via telefoonnummer 0224-212765 (Stichting Katholieke Gezinsweekenden, Peter Groot)

infoStichting Katholieke Gezinsweekenden
Peter Groot
(0224) 21 27 65
gezinsdag@katholiekegezinnen.nl
www.katholiekegezinnen.nl
locatieKloostercomplex, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl