Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneermaandag 12 maart 2007    Evangelie van 2007-03-12
 titelVastensoep eten in de Ars kerk
beschrijvingDe vastentijd begint weer en in de H. Pastoor van Ars kerk gaan we dan een sobere soep eten op maandag. Iedereen is van harte welkom op deze avonden waar, behalve de soep, ook een moment van bezinning en samenzijn op het menu staan.

De H. Pastoor van Arskerk vindt u in de Aaltje Noordewierstraat 4 in Den Haag en de bijeenkomsten zijn op maandag te beginnen 26 februari t/m 2 april van 18.00 uur tot 18.30 uur.
Het is de bedoeling dat u zelf een kom of beker en een lepel mee neemt.
De euro’s die we normaal aan ons avondmaal zouden besteden, geven we nu aan het missieproject van onze parochie, voor meisjes in India.

In verband met de hoeveelheid soep die gemaakt moet worden verzoeken we u zich even aan te melden op werkdagen van 10 tot 12 uur op het volgende tel.nummer: zie info.

Tot ziens in de Arskerk!

info070-3257269
www.pastoorvanarskijkduin.nl
locatieH.Pastoor an Arskerk
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl