Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 28 april 2007    Evangelie van 2007-04-28
 titelGospel2007
beschrijvingPraiseDome presents: Gospel2007

Eindhoven ziet het licht!

Na het grote succes van PraiseDome Outdoor Gospel2006, op het Stadhuisplein van Eindhoven, organiseerd Stichting PraiseDome op zaterdag 28 April 2007 tijdens het Koninginnedag weekend, de Indoor Gospel2007 concert in het Beursgebouw Eindhoven. Gospel2007 staat garant voor een swingende avond, dus dansschoenen een must!

De nadruk ligt op een avondvullende programma met bijzondere gezichten van Nederlandse bodem en speciaal optreden van Alvin Slaughter uit New York. Samen met Gerald Troost, Linda Wagenmaker en Inside Out staan ze garant voor 4 uur live entertainment. TBN Europe zal zaterdag avond aanwezig zijn in “de lichtstad” om opnames te maken van deze show en uitzenden via de sateliet in 82 landen en via de kabel op Family7.

Linda Wagenmakers is opgegroeid met gospel maar werd bekend bij het grote publiek door o.a. Miss Saigon en de Eurovisie Songfestival. De circel is rond, half maart komt haar nieuwe Gospel album “Full Circle” met toegangkelijke pop rock black gospel nummers uit, die ze tijdens Gospel2007 ten gehore zal brengen met haar volledige band.
Netzo zal Gerald Troost begeleid door zijn voltallige band tijdens een overtuigende poduimpresentatie zich onderscheiden door zijn geweldige teksten waarmee hij al jaren de jongeren aanspreekt.

Gospel2007 is niet compleet zonder black gospel, dus staat Black Gospel Choir Inside Out ook op het programma. Een multi-culturele formatie, bestaande uit 20 vocalisten zullen hedendaagse black gospel presenteren zoals u alleen van de tv kent. Vandaar dat ook deze hele bijzondere worship & praise avond uitgezonden wordt door TBN Europe.

Info:
Kaarten t.w.v. € 25 voor volwassenen en gereduceerd tarief van

infowww.beursgebouw.nl
www.WorshipEurope.com
(0292) 237171
(0900) 3001250
locatieBeursgebouw
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl