Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 21 april 2007    Evangelie van 2007-04-21
 titelNederland Zingt
beschrijvingOp 21 april 2007 vindt de Nederland Zingt-dag plaats én is het precies 40 jaar geleden dat de EO werd opgericht. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze speciale dag mee te maken, is Gelredome te Arnhem als locatie gekozen. De jaarlijkse Nederland Zingt-dag wordt daarmee de grootste ooit! Het thema is: ‘Wij danken U’, omdat de EO 40 jaar Gods trouw, aanwezigheid en kracht mocht ervaren. Reserveer tijdig.

De Nederland Zingt-dag is een heerlijke dag voor iedereen die van zingen houdt én is bovendien een korenhappening bij uitstek: tientallen koren hebben inmiddels hun medewerking toegezegd (ruim 4000 koorleden). Normaal gesproken vindt de Nederland Zingt-dag plaats in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Nu Gelredome als locatie is gekozen, kunnen ruim 25.000 mensen het feest op 21 april meemaken.

De ingrediënten voor de dag zijn enerzijds massale koor- en samenzang, diverse muziekstijlen, toespraken (o.a. ds. Arie van der Veer) en specials. Anderzijds wordt er in het kader van het jubileum teruggeblikt én vooruit gezien. En ja.., wie jarig is trakteert! Gedurende de loop van de dag zullen er daarom tal van feestelijke verrassingen zijn. De presentatie is in handen van Mirjam Bouwman.

infowww.eo.nl/nederlandzingtdag
(0900) 3002200 (tijdens kantooruren € 0,70 per minuut).
locatieGelredome
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl