Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneerzaterdag 14 april 2007    Evangelie van 2007-04-14
 titelAlpha Marriage an Premarriage Course
beschrijvingAlpha-conferenties in het voorjaar

In het voorjaar van 2007 organiseert Alpha-cursus Nederland twee conferenties, namelijk de Marriage en Premarriage Course-conferentie en de jaarlijkse Alpha-conferentie.

De Alpha-conferentie is vernieuwd. Door de geweldige toeloop op de eendaagse Alpha-instructiedagen in december j.l. is besloten om de jaarlijkse Alpha-conferentie in Houten te combineren met een eendaagse Alpha-instructiedag.

Op 14 april vindt de tweede Marriage en Premarriage Course-conferentie plaats, eveneens in Houten.

De Marriage Course is een cursus die stellen handvatten wil geven om een relatie op te bouwen die een leven lang duurt. De cursus bestaat uit zeven avonden, waarin stellen met elkaar (dus niet in een groep) spreken aan de hand van een inleiding en een werkboek over onder meer: communicatie, conflicthantering, omgang met (schoon)ouders, sexualiteit, enz.

De Premarriage Course (PMC) is qua opzet vergelijkbaar met de Marriage Course, alleen is de cursus bedoeld voor stellen die willen gaan trouwen. De PMC duurt vijf avonden. De volgende onderwerpen komen aan bod: communicatie, toewijding, conflicten oplossen, liefde levendig houden en gedeelde doelen en waarden.
Op de conferentie wordt een voorbeeldbijeenkomst gehouden, een uitleg van de achtergronden gegeven en is er alle ruimte voor vragen en ontmoeting.
Deelname aan de conferentie kost € 65,- per echtpaar. Voor meer info en een aanmeldingsformulier: zie info.

infoT(033) 463 42 86
F(033) 465 92 04
marleen@alpha-cursus.nl
www.alpha-cursus.nl
locatieStichting Alpha Nederland
plaatsHouten (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl