Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Life Teen

Life Teen

Website E-mail

Het uit Amerika overgewaaide Life Teen concept heeft reeds vele groepen in Nederland voortgebracht.

Kijk op www.lifeteen.nl voor een overzicht.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 25 mei 2007    Evangelie van 2007-05-25
 titelLifeTEEN Uithuizen
beschrijvingLIFETEEN Uithuizen is gestart in januari 2007. De groep biedt jongeren iedere laatste zondag van de maand een Lifemass en een Lifenight aan. De RK-mis wordt muzikaal begeleid door een jongerenband en jongeren kunnen actief deelnemen in de Mis door mee te bidden en te zingen, door de lezingen te lezen als lector, de voorbeden uit te spreken, of als misdienaar/acoliet actief te zijn. Zo nodig zijn er ook jongeren die als buitengewoon bedienaar helpen om de H.Communie uit te reiken. Daarnaast vergen de activiteiten natuurlijk de nodige voorbereiding. Ook daarin is de ondersteuning door jongeren natuurlijk van groot belang. Zo wordt Lifeteen niet alleen iets vóór jongeren, maar ook dóór jongeren.

Aansluitend aan de Mis volgt de Lifenight. Deze avonden staan in het teken van catechese, gezelligheid en gemeenschap. Het is voor jongeren in onze tijd belangrijk om hun geloof te kunnen verdiepen of er überhaupt opnieuw kennis mee te maken; veel jongeren zijn zoekende; door middel van deze catechesemomenten proberen we het geloof relevant te maken voor ons leven thuis, op school of op het werk. Ook de 'social nights' maken een belangrijk deel uit van het programma. Hierin ervaren de jongeren dat geloof en plezier goed samen gaan en dat Lifeteen een plek mag zijn waar je anderen op een leuke en gezellige manier kunt ontmoeten, een plek waar je mag zijn wie je bent, en je als katholieke jongeren samen een gemeenschap mag zijn.

Naast de Lifemass en Lifenight bezoekt de groep ook andere katholieke activiteiten die jongeren ondernemen

Waar: Vincentiusgebouw te Uithuizen
Tijd: 17.45u - 20.30u

Data:
25 februari: mass + night
17 maart: Stille Omgang
25 maart: mass + night
29 april: mass + night
25 mei: Concert Brian Doerksen
24 juni: mass + night

infowww.lifeteen-uithuizen.nl
info@lifeteen-uithuizen.nl
organisatieLife Teen
locatieVincentiusgebouw
plaatsUithuizen (Groningen)
postcode99
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl