Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 19 mei 2007    Evangelie van 2007-05-19
 titelSamen Bouwen aan morgen
beschrijvingBethesda organiseert voor de eerste keer een cursus voor jonge koppels die aan trouwen denken. Vandaag gaan koppels niet lichtvaardig het huwelijk in. Men wil er goed over nadenken, weten wat men aan elkaar heeft en of het gaat lukken. Kwaliteit van de relatie vinden jonge mensen vandaag heel belangrijk. Deze cursus beidt de mogelijkheid om in drie zaterdagen elkaar beter te leren kennen en te begrijpen, en het ontdekken en verder ontwikkelen van een goede communicatiestijl.

De volgende onderwerpen komen aan bod: communicatie, engagement, vriendschap ontwikkelen, conflicten oplossen, seksualiteit, gelijkwaardigheid, de balans tussen samen en apart.

Het bijzondere van deze cursus is dat de privacy van elk koppel wordt gerespecteerd. Aan de hand van korte inleidingen wordt ieder koppel met opdrachten apart aan het werk gezet. Men hoeft niets te delen met anderen, maar kan altijd beroep doen op de cursusleiding bij vragen.

Deze cursus wordt gegeven vanuit het christelijk waardenperspectief maar ook niet of anders gelovigen zullen zich er thuis voelen.

Plaats : Chr. centrum Hamont
Adres: Transistorstraat 1
Datum: zaterdag 31 maart, 21 april en 19 mei

info0031(0)89-36.32.69
info@bethesda.be
locatieChr. centrum Hamont
plaatsHamont (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl