Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 6 t/m maandag 9 april 2007    Evangelie van 2007-04-06
 titelGospelgala tijdens Sail Kampen 2007
beschrijvingVan 6 t/m 9 april 2007 zal voor de derde maal het nautisch evenement ‘Sail Kampen’ worden georganiseerd. Dit evenement met vele (maritieme) activiteiten is een gezinsuitje met voor elk wat wils. Sail Kampen trok in 2002 rond de 100.000 bezoekers. In 2004 was dat al tussen de 150.000 en 200.000 en voor 2007 liggen de verwachtingen op 200.000 bezoekers. Voor meer informatie over het evenement Sail Kampen 2007 kunt u terecht op de website: www.sailkampen.nl .

Op zondag 8 april wordt er onder de paraplu van Sail Kampen een openlucht gospelgala georganiseerd met de titel “Levend water” (tijdstip circa 15.00 - 19.30 uur). Dit gospelgala speelt zich af tussen twee havens, vanaf een groot podium. Het concert zal een liefdadigheidskarakter hebben en door middel van de gospelmuziek willen we aan de vele tienduizenden bezoekers uitdragen waarom het Pasen is. Vandaar dat de toegang gratis is.

De mensen die bezig zijn om het gala te organiseren, doen dit geheel vrijwillig en kostenloos. Omdat dit initiatief toch de nodige geldelijke investeringen vraagt, zijn we op zoek naar participanten die in ruil voor een stand of kraam op de informatiemarkt of ‘stille’ sponsoring een bijdrage willen leveren in de kosten.

Aan het gala hebben al vijf grote koren hun medewerking toegezegd;

- The Choir Company (National & Rotterdam Celebration Choir)

- Euphonionsingers (Ijsselmuiden / Wilsum)

- Insipration Singers (Kampen)

- Living Water (Genemuiden)

- Joyfull Sound (Kampen)


Daarnaast treden onder voorbehoud bekende en semi-bekende artiesten op als;

- Kees Kraaijenoord

- Ben Ketting

- Annemiek Koelewijn

- Gert Visscher


Het muzikale programma zal zeer afwisselend zijn. Steunt u ons ook?

We willen uw organisatie vragen om ook uw steentje bij te dragen aan dit bijzondere gala. Door bijvoorbeeld een marktkraam te huren of ruimte voor een eigen stand. Voor een standaardkraam vragen wij € 250,- en voor een kraam op een prominente plek € 500,-.

Ook is het mogelijk om een advertentie of redactioneel artikel in het programmaboekje te plaatsen tegen een vergoeding.

Op het terrein is een video-wall, waarop het publiek het concert kan volgen. Op bepaalde momenten kan er een videoboodschap worden uitgezonden van 30 seconden. Voor de eerste vertoning vragen wij een vergoeding van € 350,-, voor elke volgende vertoning een vergoeding van € 200,-. Deze boodschap moet wel passen bij de sfeer en het doel van het gala. Op het terrein is het ook mogelijk om uw vlag en/of spandoek op te hangen. De kosten hiervoor bedragen € 500,- per stuk. Het bereik dat u zult hebben is fors: we mogen op basis van de laatste editie naar schatting 40.000 bezoekers verwachten.

We beseffen dat een muzikaal eerbetoon aan onze Schepper op de zondag gevoelig kan liggen. Maar overweegt u dan toch vooral om dit initiatief stil te ondersteunen met een eenmalige bijdrage, want onder de grote menigte die we mogen verwachten zullen velen zijn die niet weten waarom het Pasen is. Ons wordt nu de mogelijkheid gegeven om tijdens dit grootse evenement dat Woord te laten horen.

Binnenkort nemen wij contact met u op om te vragen of uw organisatie mee wil doen om het Levend Water Gala te realiseren. U kunt natuurlijk ook zelf uw interesse kenbaar maken. Wij hopen op een positieve reactie uwerzijds...

infowww.sailkampen.nl
locatieonbekend
plaatskampen (Overijssel)
postcode82
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl