Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 5 t/m zondag 7 oktober 2007    Evangelie van 2007-10-05
 titelVijf jaar Mothers Prayers
beschrijvingMothers Prayers viert in oktober 2007 het vijfjarig bestaan in Nederland.

Dat wordt gevierd met o.a een open dag op 6 oktober in Den Haag.
Thema: Gods leiding en geleid willen worden.
Spreekster: Veronica, de oprichtster van Mothers Prayers in Engeland.

Lustrum
De groepen van Mothers Prayers, Biddende Moeders, in Nederland vieren hun eerste lustrum. En dat doen ze niet alleen, want in de loop van de jaren zijn er ook groepen ontstaan van biddende vaders, Fathers Prayers en worden ook kinderen betrokken bij het gebed.

In het weekend van 5 t/m 7 oktober komen deelnemers aan de gebedsgroepen samen met hun gezin naar het Willibrordhuis in den Haag. Daar is ook op de zaterdag, 6 oktober, een open dag voor hen die kennis wil maken met de Biddende Moeders, Biddende Vaders en Kinderen van het Geloof. De open dag begint om 10 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur).

Veronica
Mothers Prayers is in Engeland ontstaan in 1995. Veronica, zelf grootmoeder, en haar schoonzusje Sandra, voelden zich geroepen te bidden voor hun kinderen en kleinkinderen. In gebedsbijeenkomsten leggen moeders - en in aparte groepen dus ook vaders - hun zorgen, vragen, verdriet, vreugde en dankbaarheid bij de Heer. Zij bidden voor hun eigen (klein)kinderen, maar ook voor andere kinderen die dat nodig hebben. In slechts enkele jaren verspreidde het initiatief zich uit ver buiten Engeland. In Nederland bestaat het sinds 2002.

Tijdens het lustrumweekend zal oprichtster Veronica aanwezig zijn en vertellen over de kracht van het gebed van moeders/vaders/kinderen, de gebedsverhoringen en Mothers Prayers wereldwijd.

Kinderprogramma
Voor kinderen zijn er aparte programma’s. Aanmelden voor het hele weekend moet zo spoedig mogelijk via: Willibrordhuis / Mothers Prayers, Oude Molstraat 35, 2513 BA Den Haag. Ook voor de Open Dag kan men zich aanmelden.

Mothers Prayers heeft vanaf 1 januari 2007 een nieuwe coördinator en daarmee een nieuw adres: Middelweg 273, 8031 DA Zwolle, (038) 4538181 (12 - 13.30)

info(038) 4538181 (12 - 13.30) NIEUW
mothersprayers_nl@hotmail.com
www.mothersprayers.org
locatieWillibrordushuis, Oude Molstraat 35
plaatsDen Haag (Zuid-Holland)
postcode25
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl