Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerdonderdag 22 maart 2007    Evangelie van 2007-03-22
 titelPraise avond stichting Ecovata
beschrijvingOp donderdagavond 22 maart a.s. organiseert Stichting Ecovata een Praise avond in Oisterwijk, met muzikale ondersteuning van Matthijn Buwalda & Band.

Matthijn Buwalda is een 23-jarige gepassioneerde zanger/gitarist, die o.a. met Opwekking en Soul Survivor heeft samengewerkt en zijn eigen nederlandstalige aanbiddingsliedjes schrijft. Hoewel de muziek van Matthijn speciaal gericht is op jongeren, zijn ook ouderen van harte welkom op deze avond.

De Praise avond vindt plaats in Cultuurcentrum Tiliander, Spoorlaan 82/C in Oisterwijk en begint om 20:00 uur. De toegang is gratis. Na afloop is er ruime gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

info info@ecovata.nl
Ajm.vd.Bijgaart@net.hcc.nl
(013) 521 95 96
www.ecovata.nl
locatieCultuurcentrum Tilander
plaatsOisterwijk (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl