Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzaterdag 10 februari 2007    Evangelie van 2007-02-10
 titelTaizégebed in mechelen
beschrijvingTaizégebed in Mechelen op zaterdag 10 februari. We zingen in vanaf 19u30, de viering begint om 20u. Nadien is er kans tot ontmoeting bij een hapje en een drankje.

De Taizéviering is in het diocesaan pastoraal centrum in Mechelen, ingang Fr. De Merodestraat 18.
Muzikanten zijn steeds welkom met hun instrument (viool, dwarsfluit, gitaar, hobo, blokfluit...) Graag een seintje op voorhand bij z. Emilia 015/29.84.98.


MeeleefWE in de gemeenschap Elia
Wij zijn zusters van het Convent van Betlehem, zusters van de Menswording. Als jonge gemeenschap willen we aan jongeren en jongvolwassenen de kans geven mee tel leven op volgende WE: 23 en 24 februari, 30 en 31 maart en 20 en 21 april. Je komt toe op vrijdagavond rond 19u30. We komen thuis bij eklaar en laten de voorbije week los om tot rust te komen. zaterdag deel ke het leven van de zustergemeenschap: gebed, bijbellezen, ontspannen, samen de handen uit de mouwen steken... We sluiten zaterdag af met het avondmaal.

gemeenschap Elia, Varkensstraat 6, 2800 Mechelen 015/29.84.98 lievedirken@hotmail.com

infoZr. Emilia
015/298498
locatieDiocesaan Pastoraal Centrum
plaatsMechelen (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl