Vandaag is maandag 16 september  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerdonderdag 1 t/m vrijdag 2 februari 2007    Evangelie van 2007-02-01
 titelGeboren om vrij te zijn
beschrijvingDonderdag 1 en vrijdag 2 februari 2007 zal Wilkin van de Kamp met het team van Geboren om vrij te zijn een conferentie houden in Rotterdam. Op deze tweedaagse conferentie zal Wilkin ondermeer spreken over: ‘De bevrijdingsbediening van Jezus’ en ‘Bevrijding in de kerkgeschiedenis’. Daarnaast zal het onderwijs gericht zijn op hoe ook u geroepen bent om vrij te zijn en hoe ook u toegerust kunt worden om in uw kerk of gemeente, binnen uw ‘eigen’ beleving en traditie, de dienst van bevrijding kunt toe passen. Op vrijdagmiddag zal Wilkin met het team bidden voor hen die bevrijding nodig hebben.


Datum: Donderdag 1 en vrijdag 2 februari 2007.

Plaats: Evangelisch Centrum Europoort, Nieuwe Binnenweg 326, Rotterdam.

Tijdstip: Dagelijks van 09.00 tot 16.00 uur.

Kosten: De kosten voor deelname aan dit seminar (inclusief koffie, thee en lunch) worden door middel van vrijwillige offers (aftrekbaar van de belasting) opgehaald. We geloven dat God in alle dingen rijk zal voorzien en dat een ieder in geloof bijdraagt aan de kosten.

Aanmelding: Klik links om u online aan te melden.

info(0543) 473696
www.bevrijdingspastoraat.nl
info@bevrijdingspastoraat.nl
locatieEvangelisch Centrum Europoort
plaatsRotterdam
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl