Vandaag is woensdag 16 oktober  

categorie categorie Reis
reis
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 28 juli t/m vrijdag 3 augustus 2007    Evangelie van 2007-07-28
 titelCelebrate 2007
beschrijvingDe voorbereidingen voor de celebrate cenferentie zijn in volle gang. Zoals we de vorige keer al gemeld hebben, zullen we de tenten opslaan in DRENTHE - in Bospark Lunsbergen (bij Borger).

Het belooft opnieuw een geweldige week te worden met interessante gastsprekers. Zo is er een positief gesprek geweest met monseigneur Eyk, die toegezegd heeft een keer te komen spreken. Verder mogen we rekenen op Mgr. Elias Chacour. Hij is geboren in een Palestijns christelijk gezin in Noord Galilea. Hij is leider van een oosters Byzanteijnse kerk, stichter van een groot college en een levend getuigenis van Jezus Christus in Israël, in een politiek altijd gespannen situatie.

Er zijn aparteprogramma's voor kinderen, voor tieners (het 4U!-festival) en voor jongeren. En voor de allerkleinsten is er een crèche.

Kortom een vakantie die de moeite waard is ! Neemt u de brochure maar eens rustig door. Nodig uw vrienden en bekenden uit om mee te gaan. Extra brochures zijn verkrijgbaar op het dienstencentrum te Helmond.

De eerste huisjes zijn al geboekt.

Graag opgeven vóór 15 februari, want dan moeten wij besluiten hoeveel huisjes we definitief zullen afnemen.

info(0492) 554644
www.kcv-net.nl
organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieBospark Lunsbergen
plaatsBorger (Drenthe)
postcode95
bisdomGroningen-Leeuwarden
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl