Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Retraite
retraite
wanneerwoensdag 24 januari 2007    Evangelie van 2007-01-24
 titelIn Stilte geraakt ?
beschrijvingOp vele plaatsen in de wereld zonderen mensen zich vaak even af. Zij zoeken rust of stilte. Ze zoeken richting in hun leven. Ze zoeken contact met hun kern en hun kracht.
Ze zijn op zoek naar de zin van hun leven of van wat hen overkomt. Zoekers. Op weg !

Soms is een retraite de weg.

Heeft u interesse ? Op zoek naar een doorbraak in je leven of een bijzondere ervaring ?

Op 24 januari en 2 juli 2007 start weer een zevendaagse retraite. Een bezinningsweekvoor wie de stilte op wil zoeken. Op zoek naar wie je bent of kunt worden. Met persoonlijke begeleiding op jarenlange ervaring in Ignatiaanse retraites.

infoWinfried Timmers
(06) 45606119
Ons Huis Culemborg
(0345) 512332
onshuis@12move.nl
www.ignatiaanseretraites.nl
locatieSt. Willibrordusabdij Gastenverblijf de Slangenburg
plaatsDoetinchem (Gelderland)
postcode70
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl