Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 17 t/m zondag 18 februari 2007    Evangelie van 2007-02-17
 titelWeekend voor alleenstaande moeders
beschrijvingDe kunst van het (over)leven

VrouwZijn organiseert op zaterdag 17 en zondag 18 februari een weekend speciaal voor alleenstaande moeders, (weduwe, gescheiden of ongehuwd). Op conferentiecentrum Mennorode in Elspeet kunnen ze heerlijk ontspannen en van gedachten wisselen met andere alleenstaande moeders. Tijdens het weekend staat het thema ‘De kunst van het (over)leven’ centraal. Hoe kun je levenskunstenaar zijn in lastige omstandigheden? Met rake toespraken, muziek en workshops. Reserveren kan vanaf 1 december via eo.nl/vrouwzijn of 035 647 46 45.

Tijdens het weekend worden diverse inhoudelijke, praktische en creatieve workshops georganiseerd, waaronder de themaworkshop ‘Voorbereid op de puberteit’, een kralenworkshop en bibliodrama. Irene van Maastricht, Judith Koedoot en Luca Genta (bege)leiden de muzikale momenten.

De kunst van het (over)leven
Alleenstaande moeders steken veel tijd en energie in hun kinderen. Vaak hebben ze een baan om financieel rond te komen en daardoor is er minder tijd voor sociale contacten. Daarom organiseert VrouwZijn een weekend speciaal voor hen. Het thema ‘De kunst van het (over) leven’ wordt uitgediept door sprekers Marja Krans en Hans Groeneboer. Marja Krans gaat in op het hebben van een gezonde identiteit en Hans Groeneboer gaat in op vragen als: welke plaats geef je de afwezige vader en wat wil je aan hulp ontvangen en wat niet?

Weekend voor alleenstaande moeders
Prijs: vanaf € 122,00

Voor bijstandsmoeders is een tegemoetkoming in de kosten mogelijk. Een voorovernachting is mogelijk tegen kostprijs. Er is geen kinderoppas.

infowww.eo.nl/vrouwzijn
(035) 647 46 45
locatieConferentiecentrum Mennorode
plaatsElspeet (Gelderland)
postcode80
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl