Vandaag is donderdag 17 oktober  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzondag 18 februari 2007    Evangelie van 2007-02-18
 titelGezinsdag: Wegwijzers voor het gezin
beschrijvingGezinsdag op zondag 18 februari 2007

Thema : Wegwijzers voor het gezin

Wegwijzers zijn onontbeerlijk op onze moderne wegen. Al laten we ons blindelings leiden door een GPS, dan nog is de informatie die we te zien krijgen niets meer dan technologisch geavanceerde bewegwijzering. Evenzo kan een gezin niet zonder de nodige wegwijzers om de juiste weg te kiezen. Het wordt beslist een blije en verrijkende dag.

Geert Morlion, professor pastoraal - spiritualiteit en homiletiek aan het Grootseminarie te Brugge en tevens verantwoordelijk priester voor het permanent diaconaat, behandelt dit thema op deskundige wijze.

We onthalen vanaf 9u30 en starten op 10u om te eindigen rond 17u. Het gaat door in het EDUGO-instituut te Oostakker (-Lourdes).

Op deze gezinsdag zijn alle gezinnen (ook met opgroeiende en opgegroeide kinderen), jonge echtparen en verloofden hartelijk welkom. Er is wiegewacht en peuteropvang. Ook kleuters, kinderen en tieners hebben een eigen programma.

infoInfo en inschrijvingen
09/ 228 09 56
www.mariakefas.be
welkom@mariakefas.be
locatieEdugo instituut
plaatsOostakker (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl