Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerwoensdag 31 januari 2007    Evangelie van 2007-01-31
 titelOver de grenzen van stervenbegeleiding
beschrijvingGRENS---GANGERS
Over de grenzen van stervenbegeleiding

Ter gelegenheid van hun beider lustrums zal TUMULT samen met de Stichting Hospice Utrecht en de Stichting Thuissterven in de Geertekerk een debat organiseren. In dit debat staan de volgende vragen centraal: Hoe ziet een menswaardig sterfbed eruit? Hoe kan je iemand begeleiden bij het afscheid nemen? Tegen welke ethische en sociale grenzen loop je op bij stervensbegeleiding?

Een deskundig panel buigt zich over deze vragen: Carlo Leget, professor medische ethiek aan de Radboud Universiteit Nijmegen, Cornelie van Well, humanistisch raadsvrouw; Rob Bruntink, hoofdredacteur tijdschrift Pallium en zelf vrijwilliger in de palliatieve zorg en Tineke Huizinga, Tweede Kamerlid Christen Unie. Het debat wordt voorgezeten door Leo Fijen, journalist.

TUMULT & Stichting Thuis Sterven Utrecht & Stichting Hospice Utrecht

infowww.hospiceutrecht.nl
www.palliatiefutrecht.nl
locatieGeertekerk
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl