Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 10 februari 2007    Evangelie van 2007-02-10
 titelFerschtman & Baslawskaja
beschrijvingDe romantische cello

Dmitry Ferschtman cello, Mia Baslawskaja piano.

Johannes Brahms Sonate opus 38 in e; Sonate op. 99 in F. Robert Schumann 5 stücke in Volston op. 102; Phantasiestücke op. 73.

De cellist Dmitry Ferschtman en de pianiste Mila Baslawskaja komen oorspronkelijk uit Moskou, waar ze samen studeerden. Al snel gaven ze recitals in heel Rusland en speelden ze samen met gerenommeerde musici als Nathalia Gutman en Gidon Kremer. In 1978 vestigeden Ferschtman en Baslawskaja zich in Nederland. Ze maakten vele c.d.'s met werken van o.a. Prokofjev, Grieg, Sjostalovitsj, Brahms, Schumann en Mendelssohn.

€ 20,-- / 5 18,-- MIJ-kaart / € 16,-- reductie

info(020) 7882010
www.muziekgebouw.nl
kassa@muziekgebouw.nl
locatieMuziekgebouw aan t IJ
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl