Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 19 mei 2007    Evangelie van 2007-05-19
 titelNicolaas Academie: lezing vervalt
beschrijvingIn tegenstelling tot eerdere berichten zal er op zaterdag 19 mei GEEN lezing worden gehouden voor de CRK Nicolaas Academie.

De lezing 'De miraculeuze beeltenis van de Vrouwe van alle Volkeren' vindt dus niet plaats op 19 mei maar ergens in het najaar.
Inleider pater Herman Brouwer, assumptionist, geldt als de belangrijkste nog levende getuige van de erkende verschijningen van Maria te Amsterdam. Hier voegt hij een nieuw hoofdstuk toe aan zijn eerdere lezingen over dit onderwerp.

infoDrs. R. Lemm, voorzitter, (020) 6657608
C.G.Y. Luttik, secretaris, (036) 5464570
locatieOntmoetingscentrum O.L.Vrouwekerk, Keizersgracht 218 b
plaatsAmsterdam (Noord-Holland)
postcode10
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl