Vandaag is zondag 15 september
Onze Lieve Vrouw van Smarten
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneervrijdag 23 maart 2007    Evangelie van 2007-03-23
 titelFeestelijke ingebruikname invalidepad
beschrijvingEen feestelijke ingebruik name van het invalidepad met Eucharistieviering vrijdag 23 maart 2007.

Bij het ingebruik nemen van dit nieuw aangelegde invalidepad willen wij aan die gebeurtenis een feestelijk tintje geven. Alle invaliden en hun begeleiders uit de Haagse Beemden worden uitgenodigd deze opening mee te maken. Ook invaliden buiten de Haagse Beemden zijn welkom, maar afhankelijk of er voldoende plaats is. U wordt dus verzocht uw deelname op te geven (zie info).

Voor het programma hebben wij pastoor Voeten uitgenodigd voor de Eucharistieviering. Die begint om 15.00 uur. Daarna vindt de officiële opening plaats. Hierbij is iedereen welkom. Hoe we dat feestelijk tintje aan de opening invullen is nog niet rond, maar leuk wordt het, met muziek, en een hapje en een drankje.

De bedoeling van deze bijzondere invaliden Eucharistieviering willen we minstens eens per jaar herhalen maar daar hoort u later meer over.

info(076) 541 72 47
fraukeslot@wanadoo.nl
locatieKapel H.H. Maria/Dymphna
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl