Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 4 maart 2007    Evangelie van 2007-03-04
 titelVesperviering
beschrijvingIedere eerste zondag van de maand zal er in de Kapel van de H.H. Maria/Dymphna, om 18.00 uur een Vesperdienst gehouden worden. Er worden dan enkele psalmen gebeden en een korte tijd voor eigen meditatie.

Er is mogelijkheid om een intentie op te geven, waarvoor er gezamelijk gebaden zal worden en het aansteken van een kaars.

Er zal tussen de gebeden door dwarsfluit gespeeld worden. Het geheel neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Het is een mooie gelegenheid zich op zondag even los te maken van alle dagelijkse zaken en zorgen en die, in gebed met elkaar verbonden, aan God voor te leggen. Geef dit initiatief van samen bidden een kans door uw aanwezigheid. U bent van harte welkom.

De kapel is gelegen aan de Haagse Beemden, achter de Bethlehemkerk en bereikbaar met bus 6.

info(076) 5651987
locatieKapel H.H. Maria/Dymphna
plaatsBreda (Noord-Brabant)
postcode48
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl