Vandaag is zondag 11 augustus  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneervrijdag 12 t/m zondag 14 januari 2007    Evangelie van 2007-01-12
 titelRoepingenweekend - Ik? Geroepen?
beschrijvingIk? Geroepen?

Weekend van bezinning, stilte en gesprek samen met anderen

een weekend om je roeping te verkennen

Denk je er wel eens over of religieus leven, priester worden of inzet in het pastoraat jouw roeping - jouw levensweg zou kunnen zijn? Voel je je aangetrokken tot een leven als zuster, monnik, broeder of pater? Of is het ambt van diaken misschien iets voor jou? Misschien kan dit weekend je helpen om deze gedachte - dit verlangen - wat meer te verkennen.

Wij nodigen je uit voor een weekend van bezinning, stilte en gesprek, samen met anderen. Daarbij willen we ruimte scheppen voor vragen als: “Waartoe voel ik me geroepen?” - “Welke wegen liggen voor mij open?” - “Waar kan ik terecht wanneer ik me geroepen voel tot religieus leven in gemeenschap?” - “Welke begaanbare wegen zijn er om priester of diaken te worden?” - “Welke vorm, welke spiritualiteit zou bij mij passen?”

De organisatie en begeleiding van dit initiatief is in handen van de Konferentie Nederlandse Religieuzen
(de koepelorganisatie van alle Nederlandse abdijen, ordes en congregaties) en het Aartsbisdom Utrecht.

Data
van vrijdagavond tot zondagmiddag, 12-14 januari 2007.

Plaats
Missiehuis klooster SVD in Steyl

Kosten
Om de kosten voor deelname zo laag mogelijk te houden, dragen de organiserende instanties bij aan de kosten. Per persoon kan daarom volstaan worden met een eigen bijdrage van € 40 per persoon. Mocht dat een te hoge drempel zijn, dan kan hiervoor individueel een regeling getroffen worden.

info(073) 6921321
www.religieuzen.nl
Zr. Judith Dumont (077) 3261312 - judith@steyl.net ,
Thij Willems (053) 5741756 - willems@aartsbisdom.nl
Pierre Humblet (073) 6921314 - roepen@knr.nl
locatieMissiehuis klooster SVD
plaatsSteyl (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl