Vandaag is maandag 15 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerzaterdag 6 januari 2007    Evangelie van 2007-01-06
 titel“Koningen zingen in Udenhout”
beschrijvingOp 6 januari organiseert de Stichting MOV het Driekoningenzingen in Udenhout. Kinderen gaan zingend rond en halen geld op voor een scholenproject in de Filippijnen.

Vanaf 18.30 uur komen zij naar het voormalig gemeentehuis om hun opgehaalde geld te brengen. Zij worden ontvangen met warme chocolademelk en een negerzoen. Tevens kunnen zij de uitgedeelde kleurplaat inleveren om mee te doen met een kleurwedstrijd. Om 19.00 uur zullen jongleurs een demonstratie geven.Rond 19.45 uur sluiten we af, met de uitslag van de kleurwedstrijd en de winnaars van de boontjes (in de negerzoenen).

Voor iedere opgehaalde euro zal de Stichting MOV er 0,50 eurocent bijleggen. De Dorpsraad, de Wichelroedeschool, van der Bregge (negerzoenen), de parochie St. Lambertus, enz. ondersteunen deze actie en geven geld of goederen.

Doosjes, liedjes, enz. kan men nog afhalen op de pastorie, de bibliotheek, Kreitemolenstraat 122. De doosjes zijn te herkennen aan een gesloten stikker van het driekoningenzingen; alleen die kinderen gaan rond voor het “goede doel “.

Na afloop ontvangen alle kinderen een oorkonde met het bedrag erop welke men heeft opgehaald.

infoJos van Doren
(013) 511 62 30
locatieVoormalig Gemeentehuis
plaatsUdenhout (Noord-Brabant)
postcode50
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl