Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 2 t/m donderdag 4 januari 2007    Evangelie van 2007-01-02
 titelKaboutermannen en een winterkoning
beschrijvingKaboutermannen en een winterkoning-met-zonder-kroontje

Op dinsdag 2 januari tot en met donderdag 4 januari 2007 zijn er weer kaboutermannen in Heempark Frater Simon Deltour. In hun rugzakjes hebben ze allerlei winterse spelletjes en opdrachten. De kinderen gaan samen met de kabouters op zoek naar pimpelmeesjes, roodborsten en een echte winterkoning-met-zonder-kroontje!

De kinderen mogen helpen met het breien van een warme kabouterdas en na afloop is er voor allemaal een kop warme chocolademelk, natuurlijk met een papje!

Kinderen tot ongeveer 7 jaar zijn met hun (groot)ouders/ begeleiders welkom tussen 10.00 uur en 16.30 uur. De toegang is gratis. Heempark Frater Simon Deltour ligt tegenover het Milieu Educatie Centrum aan de Genneperweg 145 in Eindhoven.

info(040) 259 47 01
www.mecehv.nl
mec@milieudienst.sre.nl
locatieHeempark Frater Simon Deltour (t.o. Milieu Educatiecentrum)
plaatsEindhoven (Noord-Brabant)
postcode56
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl