Vandaag is donderdag 15 augustus
Maria Tenhemelopneming
 

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 15 november 2003    Evangelie van 2003-11-15
 titelJubileum jongerenkoor St. Willibrordus
beschrijvingDit jaar viert Jongerenkoor St. Willibrordus uit Bodegraven haar 35 jarig jubileum. Het koor is dat het hele jaar al aan het vieren, onder meer door een weekendje ertussenuit te gaan en een gospelviering ten gehore te brengen. Om het feestelijke jaar af te sluiten zal er 15 november een speciale jubileumviering zijn. Aan deze viering mag iedereen die de afgelopen jaren lid zijn geweest, gedirigeerd hebben of in het combo gespeeld hebben meewerken.

's Middags om 13.30 zal de 'reunie' beginnen met het repeteren voor de viering die om 19.00 zal beginnen in de Willibrorduskerk aan de overtocht. Na de viering zal het feest voortgezet worden in het parochiehuis.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom bij de viering en het jubileum 's avonds mee te vieren.

Opgeven kan nog tot en met 9 november bij Bram Dorresteijn of via Reunie@jkwillibrordus.cjb.net .

info06-15626137
locatieWillibrorduskerk
plaatsBodegraven (Zuid-Holland)
postcode24
bisdomRotterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl