Vandaag is maandag 12 augustus  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 16 december 2006    Evangelie van 2006-12-16
 titelKerstconcert een wonderlijke kerst
beschrijvingEEN WONDERLIJKE KERST

Op zaterdagavond 16 december vindt er een bijzonder sfeervol kerstconcert plaats inde Willibrorduskerk te Hedel. Vanaf 20.00 uur bent u van harte welkom om in een gevarieerd programma Fanfare Des en het Tilburgs Byzantijns Koor de aloude kerstgedachte muzikaal te horen vormgeven. Het Russische verhaal van vadertje Panov vormt hierbij de rode draad gedurende de avond en de muziekstukken zijn rond dit mooie verhaal gegroepeerd. De entreeprijs bedraag € 10,00 per persoon.

Entreebewijzen zijn in Hedel te verkrijgen bij kantoorboekhandel Jeanne van Hedel en de DA Drogist Van der Schoot en in Zaltbommel bij DA Drogist Aalders, of anders via het secretariaat van het Tilburgs Byzantijns Koor (013- 4672994).

Buiten de kerk zullen Russische producten te koop worden aangeboden.

Muziekvereniging DES (Door Eendracht Sterk) uit Hedel, al meer dan een eeuw oud, is bovenal een jeugdige vereniging. Regelmatig verzorgt DES concerten; de ene keer meer klassieke werken, de andere keer meer populaire en lichte stukken. De fanfare heeft er plezier in om met allerlei gezelschappen samen te spelen. DES brengt tijdens het concert werken van ondermeer Leontovych, De Meij, Bach en Bulla.

Het Tilburgs Byzantijns Koor is een gemengd koor en bestaat sinds 1944. Het koor verzorgt a capella liturgische gezangen, voornamelijk in de kerkslavische taal. Het gezelschap heeft diverse optredens in het buitenland verzorgt en heeft inmiddels vier cd’s op naam staan.

Het TBK zal deze avond Oekraïense Koljadki-liederen en andere geestelijke gezangen rondom Christus' geboorte brengen.

Het concert draagt de titel EEN WONDERLIJKE KERST en belooft heel bijzonder te worden!

infowww.tilburgsbyzantijnskoor.nl
locatieWillibrorduskerk
plaatsHedel (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl