Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 25 november 2006    Evangelie van 2006-11-25
 titelSymposium Passie voor verzamelen
beschrijvingSymposium 25 november 2006

Passie voor verzamelen

Grand Hotel Karel V

Het Centraal Museum organiseert op zaterdag 25 november het symposium ‘Passie voor verzamelen’. Het symposium wordt georganiseerd in het kader van de tentoonstelling Franse Passie, waarin 19de-eeuwse topstukken uit Nederlandse musea die ooit door particulieren werden verzameld zijn te zien. Met het symposium wil het Centraal Museum mensen informeren en stimuleren om een kunstverzameling aan te leggen. Het symposium vindt plaats in Grand Hotel Karel V in Utrecht.

Verzameltips van experts

Hoe komt een collectie tot stand, welke richtlijnen gelden daarbij, en welke keuzes zijn belangrijk? Vol passie vertellen vooraanstaande experts over hun eigen ervaringen, delen hun kennis en geven antwoord op vragen. Ook praktische kanten van het verzamelen komen aan bod, zoals het verzekeren van kunst, behoud en beheer, beleggen in kunst, veilingtips, financieringsmogelijkheden en de plekken waar kunst verhandeld wordt.

Deelname kost:

infoAanmelden via:
symposium@centraalmuseum.nl
(030) 2362313
www.centraalmuseum.nl
locatieGrand Hotel Karel V
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl