Vandaag is zondag 14 juli  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 17 december 2006    Evangelie van 2006-12-17
 titelKerstconcert Veldhoven
beschrijvingHet koor 'Voice', dat staat voor VOcaal In CaEcilia, heeft zoals de naam al zegt haar thuisbasis in de Caeciliakerk te Veldhoven-dorp, alwaar er vrijdags van 20.00 - 22.00 uur gerepeteerd wordt en gemiddeld eens per zes weken op zaterdagavond een dienst wordt opgeluisterd.

'Voice' is in januari 2004 opgericht, heeft momenteel 24 leden en staat onder muzikale leiding van dirigent José de Laat en pianiste Annemiek Sanders.

Het repertoire bestaat uit zowel kerkelijke als profane liederen. Behalve tijdens een zaterdagavondviering in de Caeciliakerk zingt het koor ook wel eens elders, zoals bij huwelijksdiensten, in een verzorgingshuis, instelling voor verstandelijk gehandicapten, tuincentrum, tijdens culturele activiteiten of tijdens een viering in een andere parochie.

Wegens het succesvolle najaarsconcert vorig jaar samen met twee andere koren leek het 'Voice' een leuk idee wederom een dergelijk concert te organiseren. Ditmaal in de vorm van een sfeervol kerstconcert met medewerking van maar liefst drie andere koren: Vocal group “Perfect Sound” uit Valkenswaard, “Bobowaro” uit Bergeijk, het “Jan Lighthart” kinderkoor uit Veldhoven en Showkorps Groot Veldhoven. Dit belooft een gevarieerd kerstconcert te worden!

U bent van harte welkom op zondag 17 december 2006 in de Caeciliakerk, Dorpstraat 18 te Veldhoven. De aanvang is 14.00 uur en de toegang is gratis.

infogeen
locatieCaeciliakerk
plaatsVeldhoven (Noord-Brabant)
postcode55
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl